Мнения на клиенти

Едно вдъхновяващо преживяване!

А и как иначе да опишеш с думи това чувство на духовно „телепортиране” от напрегнатото ежедневие в света на изкуството, под ритъма на барабаните.

Един тийм-билдинг, в който аз и моите колеги бяхме не просто участници, а творци, които пресъздават, чрез звук и ритъм, емоцията да сме едно цяло.

Биляна Матева, Старши вицепрезидент, Е.ОН България

„Либера, искам да ви благодаря за страхотното удоволствие и емоции, които ни подарихте с първата в историята (или поне за нас )„дръм бар сесия”! Имате уникалната способност да усещате енергията на публиката и пространството. Невероятно е как Мартин успя да накара почти сто души да свирят в такъв синхрон, сякаш го правят заедно от години!

Едно ритмично и сплотяващо преживяване, което с две ръце препоръчвам на всеки!

Христина Харалампиева, Мениджър събития, VMware България

Благодаря на Либера Институт за незабравимата вечер. Толкова много емоция, толкова много усмивки, толкова ритъм и синхрон. Всички бяхме заедно, следвайки ритъма на барабана! Невероятно изживяване за нашите служители! Благодаря!

Таня Пейчинова, Директор човешки ресурси, FairPlay International

Позволете ми да ви благодаря от името на AG Capital, Forton International и April Risk Solutions за уникалното изживяване и усещането за единност и съпричастност с ритъма и инструментите, което създадохте у всички нас по време на дръм сесията, част от коледното парти на фирмите през месец декември 2011г. Тази неповторима атмосфера на екипност и колективен дух, които постигнахме заедно, направиха нашия празник още по-незабравим

Милена Ален, Маркетинг мениджър, AG Capital

 

Очарована съм от сесията „Drum Circle“, която направихме съвместно с „Либера Институт“ през месец декември 2011 г., в рамките на фирмения ни тиймбилдинг. Беше изключително преживяване, не само колективно, но и индивидуално! За мен, това е чудесен начин за разтоварване от натрупаното напрежение и от излишните мисли, както и символично синхронизиране във всякакъв смисъл, с останалите членове на екипа!

Меглена Югова, Мениджър човешки ресурси, Рено Нисан България 

 

„За нас е голямо удоволствие да работим с професионалистите от Институт Либера! Обученията и ритъм сесиите, проведени с повече от 20 екипа от нашата компания остават незабравими с позитивната емоция, енергията и настроението, които носят! Благодарим Ви за невероятните преживявания!“

Деница Христова, Зав. Дирекция Развитие на човешките ресурси, Е.ОН България

 

„Едно незабравимо забавно изживяване, което ни помогна да погледнем на колегите в екипа по нов начин. След сесията бяхме по-сплотени и заредени с много енергия и положителни емоции”

Надя Стефанова, Ръководител секция Личностно развитие и обучения, Globul

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s